daisypath

Daisypath Anniversary tickers

background

welcome

Assalamualikum blogwalking ~ im merlissa nadeera ! nothing interesting about my blog ! my blog just about me and my life ~ pasal orang lain ? malas nak cite ! kalau suka baca , tak suka tak payah baca ~

bOsaN ctE jE paPe

Aries (21 Mac - 19 April) - adalah tanda / api kardinal. Aries orang harus tetap sibuk secara fizikal. Mereka mencapai banyak hal hanya kerana tenaga gelisah mereka.Mereka perlu belajar bagaimana memanfaatkan konstruktif daripada usaha energik mereka. Dorongan Aries khas adalah untuk mengambil lebih daripada yang dapat dilakukan cukup baik. Walaupun orang lain mungkin merasa sukar untuk mengikuti dengan Aries, mereka tertarik pada animasi mereka dan keperibadian bersemangat.

Taurus (20 April - 20 Mei) - adalah tanda tetap / bumi. Taureans keras kepala berpegang teguh kepada idea-idea mereka sendiri dan kebiasaan dan mungkin gagal untuk mengambil keuntungan dari idea-idea baru atau situasi, kerana mereka tidak dapat melihat kegunaan praktikal mereka. Mereka harus memahami bahawa walaupun kekuatan dan hasil hadiah temperamen stabil dalam usaha banyak, toleransi dan fleksibiliti adalah aset terbaik ketika datang ke hubungan peribadi.

Gemini (21 Mei - 20 Jun) - adalah tanda / hawa boleh berubah. Menggunakan kemahiran komunikasi mereka, Gemini menyesuaikan diri dengan situasi yang mereka hadapi. Namun, mereka perlu belajar untuk bercakap dengan keterusterangan bukan hanya mengulangi apa yang orang lain ingin mendengar. Gemini mempunyai lidah yang pandai dan mengembangkan kemampuan luar biasa untuk mengaburkan fakta dengan merangsang dan obrolan imajinatif.

Kanser (21 Jun - 22 Julai) - adalah tanda / air kardinal. Cancer menyelesaikan sesuatu melalui kuasa komitmen emosional mereka. Tidak hanya mereka yang agresif bekerja untuk mencapai tujuan terinspirasi oleh perasaan mereka sendiri, mereka juga tahu cara untuk menarik emosi orang lain. Dengan membuat orang lain merasa seperti ahli keluarga, Cancer berkesan memotivasi orang lain untuk mendapatkan sesuatu. Mereka harus belajar bagaimana untuk mencapai suatu keseimbangan emosional kerana mereka cenderung terlalu sensitif dan moody.

Leo (23 Julai-22 Ogos) - adalah tanda / api tetap. Leos keras kepala berpegang teguh kepada kebanggaan mereka. Mereka tidak mudah mengubah pendapat mereka atau perilaku di atas permintaan orang lain. sifat keras kepala mereka membuat sulit bagi mereka untuk menerima bahawa tidak ada kebajikan dalam memberikan apa yang mereka ingin memberi, bukan kebajikan bererti memberikan apa yang mungkin dikehendaki atau diperlukan. Tidak ada hadiah dalam memberikan kesetiaan yang salah kepada mereka yang tidak layak akan hal itu, yang kemungkinan lain dengan tanda Sun Leo.

Virgo (23 Ogos - 22 September) - adalah tanda boleh berubah / bumi. Virgo menyesuaikan diri dengan orang yang berbeza dan situasi dengan mencari cara untuk membuat diri mereka kepada. Untuk menyembunyikan kerentanan mereka, mereka menumpukan perhatian pada apa yang mereka lakukan bukan siapa mereka. Untuk mengalihkan perhatian dari diri mereka sendiri, Virgo juga akan fokus pada orang lain dengan memuji bakat dan kebajikan, atau mengkritik perilaku rosak atau ketidaksempurnaan peribadi.

Libra (23 September - 22 Oktober) - adalah tanda / hawa kardinal. Librans mencapai sesuatu kerana mereka secara intelektual menilai apa yang perlu dilakukan, maka mereka lain pesona ke bekerja sama untuk mencapai tujuan. Dengan tanpa pamrih berkongsi kejayaan prestasi dengan mereka yang telah membantu mereka, Librans memelihara usaha koperasi orang lain. Mereka harus belajar bagaimana menangani konfrontasi. Ketakutan mereka menyakiti orang lain dan juga situasi bermusuhan boleh menghalang mereka mencapai tujuan mereka.

Scorpio (23 Oktober-21 November) - adalah tanda / air tetap. Scorpio keras kepala berpegang teguh kepada lampiran emosional. Mereka jarang lupa atau memaafkan penolakan emosional. Mereka harus belajar bahawa kecemburuan dan posesif mengalahkan diri sendiri. Rechanneling perasaan negatif dan pengalaman kepada orang lain manfaat aktiviti konstruktif, serta diri mereka sendiri. Tidak ada tanda-tanda lain yang memiliki kekuatan emosional Scorpio.Sagitarius (22 November - 21 Disember) - adalah tanda / api boleh berubah. tenaga gelisah dan keperluan untuk kemerdekaan peribadi menyimpan Sagittarian bergerak dalam banyak arah. Mereka menjadi ahli di menyesuaikan diri dengan budaya atau iklim lingkungan sekitar mereka. Selalu siap untuk melakukan perjalanan untuk perniagaan atau kesenangan (dan kadang-kadang kerana dorongan yang sangat kuat untuk melarikan diri) Sagitarius semua terlalu bersedia untuk membebaskan diri dari confinements tanggung jawab dan bekerja.

Capricorn (22 Disember - 19 Januari) - adalah tanda kardinal / bumi. Capricorn adalah setter tujuan alam. Mereka rela menangani banyak tugas ketika membantu mereka mendapatkan apa yang mereka inginkan. Banyak hal yang dicapai, kerana Capricorn selalu berusaha untuk mencapai tujuan yang lebih tinggi. Mereka memerlukan pedoman yang jelas. Peraturan dan peraturan-peraturan menyediakan struktur yang mereka perlukan untuk menentukan pola perilaku mereka sendiri. Mereka harus belajar, bagaimanapun, bahawa akhirnya tidak pernah membenarkan bererti.

Aquarius (20 Januari-18 Februari) - adalah tanda / udara tetap. Aquarians dilahirkan mencari ideologi yang mereka keras kepala boleh cling. Mereka menolak untuk mengalah setiap kali masalah melibatkan apa yang mereka yakini sebagai masalah prinsip. Seperti dalam kes Aquarian Abraham Lincoln, masyarakat sangat manfaat ketika prinsip-prinsip ini mulia.

Pisces (19 Februari - 20 Mac) - adalah tanda / air boleh berubah. Pisceans emosional menyesuaikan diri dengan persekitaran mereka. Seringkali sangat pemalu, mereka mahir meniru tingkah laku orang lain untuk menyembunyikan keperibadian mereka sendiri. Sebuah Piscean boleh terlalu mudah menjadi mangsa dengan mengenalpasti dengan keperibadian dan masalah orang lain, kerana ini sangat menyekat pembangunan keperibadian mereka sendiri dan bakat.DA HABIS BACA ?? HOPELY KORANG ENJOY ! BYE~

No comments:

lagu